Element ASA: Cecilie Grue fratrer som administrerende direktør

02.05.19 | Pressemeldinger

Oslo, Norge 30. april 2019 – administrerende direktør Cecilie Grue i Element ASA (Element, OSE:ELE) har informert styret at hun sier opp sin stilling fra 1. August 2019. Styret vil umiddelbart starte prosessen med å finne hennes erstatter. Grue vil arbeide tett med styret til hun fratrer og vil være tilgjengelig for selskapet i en overgangsperiode. 

– Element har vært gjennom en ekstremt krevende periode på flere fronter med mange juridiske og finansielle utfordringer. Gjennom den pågående strategiprosessen beveger vi oss nå mot en ny fase med fokus på operasjonell gruvedrift, omstrukturering og vekst. Etter min mening er tiden inne for en mer operasjonell administrerende direktør som kan lede selskapet i den neste fasen. Jeg er fortsatt lidenskaplig opptatt av Element, mulighetene og våre prosjekter, og har derfor signalisert at jeg fortsatt ønsker å bidra til selskapet videre, sier Cecilie Grue, administrerende direktør i Element. 

Grue har informert styret om hennes beslutning å si opp sin stilling som administrerende direktør fra 1. august 2019. Styret vil umiddelbart i gangsette prosessen med å finne en ny administrerende direktør og Grue vil jobbe tett med styreleder Thomas Christsensen i en overgangsperiode.

– Siden jeg tiltrådde stillingen som styreleder for Element i januar 2019, har jeg satt stor pris på samarbeidet med Cecilie for å løse de ulike utfordringene selskapet har møtt. Vi verdsetter hennes dedikasjon og bidrag til selskapet når vi nå beveger oss inn i en ny fase. Styret vil fortsatt jobbe tett med Cecilie og Element-teamet for å gjennomgå og oppdatere selskapets strategi i månedene som kommer, og vi ser frem til å presentere selskapets prosjekter og fremtidsutsikter på den planlagte kapitalmarkedsdagen i juni, sier Thomas Christensen, styreleder i Element.
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Cecilie Grue,
Adm.dir
E-post: cg@elementasa.com

Thomas Christensen
Styreleder
E-post tc@procorp.no

Om Element | www.elementasa.com
Element er et innovativt investeringsselskap innen mineralsektoren, som kontinuerlig arbeider for å skape aksjonærverdi til en lavest mulig risiko. Selskapets strategi går ut på å identifisere undervurderte prosjekter og øke kontantstrømmen i prosjekter der infrastruktur og annet grunnleggende arbeid har blitt gjennomført. Selskapet konsentrerer seg spesielt om prosjekter knyttet til ny – og ofte banebrytende – teknologi innenfor utvalgte nisjesegmenter