Geir Johansen tiltrer som interim finansdirektør

30.11.18 | Pressemeldinger

Oslo, Norge 30. november 2018 - Geir Johansen vil tiltre som interim finansdirektør i Element ASA fra 7. desember 2018. 

- Vi har gleden av å offentliggjøre Geir Johansen som interim finansdirektør i Element med virkning fra 7. desember 2018. Geir har betydelig erfaring fra kapitalmarkedene og har jobbet som finansdirektør i en rekke børsnoterte selskaper med internasjonal strategi. Jeg ser frem til å jobbe med Geir i å utvikle vår finans- og økonomifunksjon ytterligere, sier Cecilie Grue, administrerende direktør. 

Geir Johansen vil tiltre som interim finansdirektør med virkning fra 7. desember 2018. Johansen har bakgrunn som finansdirektør i Axactor og har vært finansdirektør i Fred. OIsen Ocean. I løpet av de siste 20 årene har Johansen jobbet i Amerika, Europa og Asia i finansdirektørposisjoner i DOF Subsea, S.D. Standard Drilling og GSP Offshore. Johansen har en mastergrad i internasjonal økonomi fra Handelshøyskolen BI.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Cecilie Grue
Administrerende direktør
Telefon: +47 991 62 486 E-mail: cg@elementasa.com 

Lars Beitnes Styreleder
Telefon: +356 7996 1497 E-mail: lcb@elementasa.com 

OM ELEMENT | www.elementasa.no 

Element er et nytenkende og innovativt prosjektinvesteringsselskap innenfor mineralsektoren. Selskapet jobber kontinuerlig med å skape aksjonærverdi til en lavest mulig risiko. Element har som strategi å identifisere undervurderte prosjekter med kort vei til kontantstrøm, hvor infrastruktur og annet grunnarbeid, i stor grad er gjennomført. Selskapet har særlig fokus knyttet til prosjekter med ny og gjerne banebrytende teknologi innenfor sine nisjer.