Fullført tidsplan for IRON TGE

02.07.18 | Pressemeldinger

Whitepaper ferdig innen utgangen av 9. juli 2018.

Det vises til børsmelding publisert 11. juni 2018. Element ASA ('Element' eller 'Selskapet') er glad for å informere om at selskapet har fullført tidsplanen for sin første Token Generation Event (TGE), IRON Token. Whitepaper og annet materiale vil bli publisert senest 9. juli 2018 på nettsiden: www.iron-tge.com.

- Dette har vært en utfordrende prosess, men nå ser vi, endelig, lyset i enden av tunnelen, sier administrerende direktør Cecilie Grue i Element.

Selskapet vil etter publisering av whitepaper, starte markedsføringen av tokens gjennom et forhåndssalg, i henhold til vanlig praksis, før det alminnelige salget i TGE starter. Selskapet forventer at forhåndssalget skal fullføres i løpet av 60 dager, etterfulgt av TGE i ytterligere 30 dager. Element er i ferd med å fullføre avtaler med tjenesteleverandører og potensielle partnere, og forventer at disse blir ferdigstilt i løpet av en måneds tid.

- Som vi tidligere har nevnt, ser vi på IRON Token som den første av mange forskjellige råvaretokens og lignende produkter, sier styreleder Lars Beitnes i Element.

- Vi tror tokens som er knyttet til råvarer kan bli svært viktige i fremtiden, ikke bare for Element, men for hele token-markedet, fortsetter Beitnes.